BALENIE HOTOVÝCH JEDÁL TRNAVA
V reštauráciách, hoteloch, jedálňach či v akejkoľvek potravinárskej prevádzke môže byť proces manuálneho balenia hotových jedál časovo náročný. Optimálnym spôsobom zvýšenia efektívnosti je použitie stroja na zatavovanie misiek ako súčasť prevádzkových procesov.
Potraviny je možné baliť rôznymi spôsobmi podľa typu produktu, množstva a podmienok skladovania, ktoré je potrebné splniť. Pre každú potrebu existujú špeciálne baliace stroje na potraviny, ktoré môžu optimalizovať prácu, ušetriť čas a zaručiť bezchybné estetické výsledky. Balenie hotových jedál a ďalších potravinárskych výrobkov do misiek s následným zatavením vrchnej fólie k miske zabezpečuje ich ochranu a je veľmi rozšírené pre balenie pokrmov určených na okamžitú spotrebu.
Prečo by sa mal nachádzať stroj na balenie hotových jedál aj vo vašej prevádzke?
- Znižujú výrobné náklady: I keď vstupné náklady spojené s kúpou baliaceho stroja môžu byť vyššie, z dlhodobého hľadiska ide o výhodnú voľbu a táto investícia sa vám napokon vráti, pretože sa zníži čas strávený manuálnym balením každého jedla. Stroje najvyššej kvality si už napokon vyžadujú len minimálny zásah pracovníkov, a to len na uzavretie stroja a následného odobratie zatavených misiek.
- Kompaktný stroj ideálny aj pre stiestnené priestory: Ak potrebujete zariadenie, ktoré vo vašej prevádzke nezaberie veľa miesta, naše portfólio ponúka i stroje menších rozmerov, ktoré je možné uložiť i na pracovný stôl či iný povrch. Kompaktný dizajn mnohých našich modelov však nemá negatívny vplyv na ich výkonnosť a šikovne si poradia s rôznymi typmi misiek.
- Sú hygienické: využitie týchto strojov významne znižuje pravdepodobnosť krížovej kontaminácie. Zavedenie týchto zariadení vám tak umožní efektívne, profesionálne a maximálne hygienicky zataviť misky s hotovými jedlami. Súčasne sa problémom, ako je nedokonalé utesnenie, ku ktorému môže dôjsť, keď sú jedlá v miskách zatavované manuálne.
- Prispejú k vyššej miere automatizácie a profesionality vo vašom podniku: S rastúcim podnikom priamoúmerne stúpa i produkcia, a následne aj požiadavky na automatizáciu výrobných procesov. Jedlá sú zabalené rýchlejšie, precízne a nedochádza k poškodeniu ich štruktúry či iných vlastností.